Skip to main content
  • Coaching

Soms overmant de wereld je en zou je die grote bol eens goed door elkaar willen schudden. Maar als de wereld veranderen gemakkelijk was, zou iedereen het doen. Het is beter jezelf eens goed door elkaar te schudden. Wij kunnen je helpen de onmacht, de vermoeidheid of het schuldgevoel van je af te werpen. Wij kunnen je helpen door te pakken, actie te nemen en het verschil te maken, wat alleen jij kunt. Verandering begint bij jezelf, met een enkele stap. En die eerste stap kan een vrijblijvend telefoontje zijn om te kijken of wij je kunnen helpen het verschil te maken.

‘Iemand met zijn schaduw confronteren, is hem zijn eigen licht laten zien’
Carl Gustav Jung

Passen we bij elkaar?

Waarschijnlijk raak je de tel kwijt als je ziet hoeveel soorten coaches er op het internet te vinden zijn en ze hebben allemaal hun eigen expertise, benadering en methodiek. Onze specialisatie is coachen op innerlijke transformatie. Deze vorm richt zich op persoonlijkheidsgroei. Je leert je eigen kracht te (h)erkennen. Het afbreken van oude denkpatronen, het afleren van oude gewoontes en het aanleren van nieuw gedrag staat centraal.

Hierbij is het van belang om te kijken of het klikt tussen ons, of we bij elkaar passen. Daarom beginnen we met een kennismakingsgesprek waarin we vaststellen wat je met het coachtraject wilt bereiken. We proberen helder te krijgen wat je wensen en verwachtingen zijn.

We gebruiken de volgende methodes:

Afhankelijk van de cliënt maken we gebruik van de volgende methodes of een combinatie ervan:

Wat mag je van ons verwachten?

Duidelijkheid, kunde, respect, integriteit en vertrouwelijkheid! Onze interactie zal op een vloeiende manier verlopen, gebaseerd op empathie en respect enerzijds, maar ook op confrontatie en uitdaging anderzijds.

'Je vrije wil is de gave om met genoegen te doen wat je moet doen.'

Carl Gustav Jung

Wat mogen we van jou verwachten?

Zelfwerkzaamheid en verantwoordelijkheid! Dit zijn de belangrijkste voorwaarden voor een succesvol coachtraject. Verantwoordelijkheid nemen betekent niet verwachten dat anderen de oplossingen aandragen voor de problemen die jij ervaart. We spreken je aan op je creativiteit en veerkracht. Jijzelf bezit de sleutel tot alle antwoorden. Daarom vragen we je tijd te investeren en inspanningen te verrichten, want het is jouw proces.

Start vandaag nog

Vul je gegevens in en het komt vanzelf goed.

* Verplichte velden

Wie gingen je voor?