Skip to main content

Coachingtraject

Duur van het traject

Een coachgesprek duurt één uur. In wederzijds overleg kunnen we hiervan afwijken. Het aantal gesprekken en de frequentie zijn uiteindelijk geheel afhankelijk van je vooraf vastgestelde wensenpakket, je eigen progressie, noodzaak of behoefte. Ook de door jou genomen verantwoordelijkheid is een factor van belang.

'Het lijkt altijd onmogelijk totdat het gedaan is'

Nelson Mandela

Locatie

Tenzij anders afgesproken vinden de gesprekken plaats in onze praktijk in Eindhoven. Voor bedrijven gelden andere afspraken.

Telefonische of skype coaching

Naast de 'klassieke' manier van coachen, waarbij we elkaar persoonlijk ontmoeten, is er ook de mogelijkheid van telefonische en/of skype coaching. Coachen per telefoon of via skype bespaart reiskosten en -tijd. Bovendien kun je ons gemakkelijker 'ad hoc' raadplegen en zijn we ook bereikbaar als je op (zaken)reis bent of een drukke agenda hebt. Sommige mensen vinden telefonisch/skype coachen prettiger omdat ze hun vertrouwde omgeving niet hoeven te verlaten.

Voor alle coachgesprekken geldt dat je vooraf een afspraak dient te maken.
 

Meer weten?

Vul hieronder het formulier in

* Verplichte velden

Toestemming geven (informed consent)

One Sense is aangesloten bij de beroepsvereniging VIV Nederland (Vereniging Integrale Vitaliteitskunde) en daarmee gehouden aan de VIV-praktijkcode en ethische code. De VIV is als enige beroepsvereniging ISO-gecertificeerd en in het bezit van het KIWA-Keurmerk Complementaire Zorg. Je dient voor het traject een 'informed consent'  te ondertekenen (toestemming geven).

Klacht

Mocht je gedurende het traject een klacht hebben en we komen er samen niet uit dan kun je een klacht indienen bij de VIV. Het klachtenformulier wordt persoonlijk overhandigd, de voorwaarden kun je hier lezen.

Zoals door de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg) verplicht is gesteld, is One Sense aangesloten bij de Geschillencommissie Complementaire Behandelsvormen.

Wie gingen je voor?