Skip to main content

Tarieven & vergoedingen

Het eerste half uur van het kennismakingsgesprek is bij een langlopend traject kosteloos. Voor particulieren is het uurtarief inclusief BTW. Voor ZZP-ers en bedrijven is het excl. BTW. Bedrijven kunnen een offerte opvragen voor een volledig traject.

Voor coachgesprekken die buiten onze praktijk plaatsvinden, worden (boven het uurtarief) reisuren en reiskosten in rekening gebracht.

‘Als je iets wilt, spant de hele wereld samen om je daarbij te helpen’

Paulo Coelo

Particulieren die de kosten van begeleiding zelf betalen, kunnen deze opvoeren als studiekosten, onder voorbehoud dat de kosten gemaakt zijn om de arbeidspositie te verbeteren. Voor werkgevers zijn deze kosten doorgaans aftrekbaar. Mocht je coaching gebruiken voor ziekteherstel informeer dan bij de belastingdienst naar mogelijkheden aftrek zorgkosten

Vergoeding verzekering 2024

De volgende verzekeraars vergoeden bij een aanvullende verzekering deels de consulten van One Sense: Achmea groep (o.a. Zilveren Kruis, ZieZo, AON Vitaal), CZ, Nationale Nederlanden, Menzis en waarschijnlijk ONVZ.

Aangezien veel verzekeraars de dagvergoeding voor complementaire zorg wijzigen, het advies om vooraf bij jouw verzekering te controleren of ze inderdaad in 2024 (nog) vergoeden.  
Individuele consulten vallen bij One Sense onder psychosociaal consult - prestatiecode 24504. Klik hier om de AGB codes op te vragen.

One Sense is aangesloten bij de beroepsvereniging Vereniging Integrale Vitaliteitskunde (VIV) zonder RBCZ registratie.

Bij gebruik van een aanvullende verzekering wordt geen aanspraak gedaan op het vastgestelde eigen risico. 

Investering voor cursussen en workshops

Zie desbetreffende workshoppagina.
Heb je interesse of wil je meer weten over betalingsmogelijkheden? Neem contact  op.

Wie gingen je voor?