InspiratieKamer

Regelmatig organiseert One Sense de InspiratieKamer, een ontmoeting van geestverwanten die willen afstemmen op de hogere waarden in hun leven. In de InspiratieKamer bespreekt Gilbert een thema dat betrekking heeft op je innerlijke groei en bewustwording, maar ook beantwoordt hij eventuele vragen die je hebt.
‘Het is niet het antwoord dat verlicht, maar de vraag.’
Decouvertes

De InspiratieKamer is open voor iedereen.

Afhankelijk van de tijd en het aantal vragen dat gesteld wordt, zullen deze besproken worden.

Natuurlijk is er ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen over zaken die geen betrekking hebben op het thema, maar jou NU bezighouden in het kader van je intrinsieke groei. Heb je vragen, probeer ze dan vooraf te mailen. Dan weet je bijna zeker dat ze behandeld worden.

De InspiratieKamer biedt je de kans om nieuwe inzichten te verwerven en ondersteunt je bij je bewustwording en groei. De samenkomst wordt afgesloten met een korte meditatie.

Thema: Hoe blijf je rustig in een gestoorde wereld?

In deze InspiratieKamer richt ik me op jouw mentale en emotionele gezondheid. Of anders gezegd: ‘Hoe houd je je hoofd koel in deze verwrongen wereld?’ ‘Hoe houd je jezelf staande in een wereld die in veel opzichten niet meer lijkt op de wereld die zo vertrouwd was voor je?

6 suggesties voor innerlijke balans
Er zijn veel mensen die hieronder lijden, die de wereld veranderd willen zien in iets wat het niet is en ook nooit zal zijn. Er zijn ook veel mensen die lijden zonder reden of mensen die hun eigen lijden creëren omdat ze zich identificeren met hun ego. Reden genoeg dus om eens uit te zoomen en te begrijpen waarom de wereld ons zo verstoort en hoe we ons staande kunnen houden.

Tijdens deze lezing draag Gilbert 6 tips aan, ideeën die je zullen helpen in harmonie te zijn met een doldwaze wereld.


‘In an insane world a sane man must appear insane.’

C. William King

Heb jij ook behoefte aan meer balans? Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig meld je dan op tijd aan en laat je inspireren. Je bent van harte welkom!

  • Zondagochtend 11 december

  • Welkom vanaf 09.30 uur.

  • Programma van 10 tot 11.30 uur.

  • Deelname  € 12,-

Vul hieronder je gegevens in en welke datum je wenst te komen.

* Verplichte velden

Wie gingen je voor?