Skip to main content

Een cursus in Wonderen

Het vuistdikke boek Een Cursus In Wonderen (ECIW) met zijn adem- benemende onthullingen is een dagelijkse bron van inspiratie voor Gilbert en Françoise. Hun workshop Vergeving & Zelfbeeld is gebaseerd op dit wonderlijke boek. Omdat menig deelnemer na afloop van de workshop besluit ECIW aan te schaffen en al snel moet vaststellen dat het boek niet zo eenvoudig te begrijpen is, heeft One Sense de WonderKring in het leven geroepen.

Een wonder is een verschuiving in waarneming,
 van angst naar liefde

De WonderKring is een vrijplaats voor iedereen die ongestoord en ongedwongen zijn groei wil versnellen op basis van ECIW, ook als het weer even geleden is dat je het boek hebt opengeslagen. De leden komen op reguliere basis bijeen om een beter begrip te krijgen, vragen te stellen, antwoorden te vinden, ervaringen te delen of alleen te luisteren. Onder leiding van Gilbert wordt er een les of stuk tekst uit het boek besproken dat meer uitleg behoeft.

Wanneer is de Wonderkring iets voor jou?

  • Je hebt het punt bereikt dat je voorbij wilt gaan aan de grenzen van je huidige groei en spirituele routine.

  • Je beseft dat het niet de bedoeling is om dit pad alleen te lopen en dat een hechte groep als geen ander in staat is een helend veld te creëren.
  • Je verlangt naar een groep waarin je je werkelijk veilig voelt, die liefdevol gefaciliteerd wordt en die je volledig accepteert.
  • Je wil lange termijn ondersteuning, geïntegreerd in je dagelijks leven. Je tijd is beperkt dus heb je een benadering nodig die maximaal rendement koppelt aan efficiency en flexibiliteit.

Vul in het formulier hieronder je gegevens in en welke datum je wenst te komen.

  • Welkom vanaf 19.45 uur.

  • Programma van 20.15 tot 22.00 uur.

  • Deelname  € 10,-

* Verplichte velden

Wie gingen je voor?