Inspiratie

InspiratieKamer - Hoe blijf je rustig in een gestoorde wereld?!

6 suggesties voor innerlijke balans 

In deze InspiratieKamer richt ik me op jouw mentale en emotionele gezondheid. Of anders gezegd: ‘Hoe houd je je hoofd koel in deze verwrongen wereld?’ ‘Hoe houd je jezelf staande in een wereld die in veel opzichten niet meer lijkt op de wereld die zo vertrouwd was voor je? Er zijn veel mensen die hieronder lijden, die de wereld veranderd willen zien in iets wat het niet is en ook nooit zal zijn. Er zijn ook veel mensen die lijden zonder reden of mensen die hun eigen lijden creëren omdat ze zich identificeren met hun ego. Reden genoeg dus om eens uit te zoomen en te begrijpen waarom de wereld ons zo verstoort en hoe we ons staande kunnen houden.

Tijdens deze lezing draagt Gilbert 6 tips aan, ideeën die je zullen helpen in harmonie te zijn met een doldwaze wereld.

Aansluitend aan de lezing is er een geleide meditatie om te ervaren wat rust in een gestoorde wereld voor jou betekent. Je hoeft geen meditatie ervaring te hebben om hier aan mee te doen.

Heb jij ook behoefte aan meer balans?… kom dan luisteren. Je bent van harte welkom!

Regelmatig organiseert One Sense de InspiratieKamer, een ontmoeting van geestverwanten die willen afstemmen op de hogere waarden in hun leven. In de InspiratieKamer bespreekt Gilbert een thema dat betrekking heeft op je innerlijke groei en bewustwording, maar ook beantwoordt hij eventuele vragen die je hebt.

Afhankelijk van de tijd en het aantal vragen dat gesteld wordt, zullen deze besproken worden.

Natuurlijk is er ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen over zaken die geen betrekking hebben op het thema, maar jou NU bezighouden in het kader van je intrinsieke groei. Heb je vragen, probeer ze dan vooraf te mailen. Dan weet je bijna zeker dat ze behandeld worden.

De InspiratieKamer biedt je de kans om nieuwe inzichten te verwerven en ondersteunt je bij je bewustwording en groei. De samenkomst wordt afgesloten met een korte meditatie.

Wie gingen je voor?