Skip to main content
  • Wat we doen

"Leraren openen de deur, maar je moet zelf binnengaan."

Chinees gezegde
Françoise Vaessen en Gilbert Senstius van der Meulen
One Sense staat voor een bundeling van krachten, èn symboliseert het versmelten van de meerdere betekenissen van het Engelse woord sense, zoals gevoel en verstand, inzicht en wijsheid. One Sense is de snelle transformatiemethodiek voor persoonlijkheidsgroei, geluk en succes. De methode is ontwikkeld door Françoise Vaessen en Gilbert Senstius van der Meulen.

One Sense verenigt technieken en inzichten uit Voice Dialogue, IEMT (Integral Eye Movement Therapy), NLP, Hypnotherapie, Psych-K, Balance Breathing en Oneness in een geïntegreerde benadering waarin de volledige mens centraal staat. One Sense activeert je onbewuste, je mentale veerkracht en je lichaamsbewustzijn en zet zo een positieve spiraal in beweging van persoonlijke groei, geluk en succes. 

Het bijzondere van One Sense is de snelheid waarin je jezelf ontwikkelt. Al na de eerste sessies ervaar je een merkbare verandering in alle lagen van je bewustzijn en je lichaam en voel je een krachtig positief effect op je mentale en fysieke welzijn. Het is een ontdekkingsreis in jezelf, waar je in contact komt met wie je werkelijk bent en identificeert wat jou tot nu toe heeft belemmerd.

Als begeleiders in bewustwording richten wij ons specifiek op innerlijke ontwikkeling: bewustzijnsgroei met gedragsverandering als gevolg. Hierbij focussen wij op persoonlijke oplossingen, ongeacht of je ons particulier of zakelijk benadert. Iedereen die bij ons komt, is op een of andere wijze bezig met persoonlijke groei, maar soms lijkt deze te vertragen of wil je gewoon sneller. Samen kijken we welke aanpak voor jou het beste werkt.

Wie gingen je voor?