Skip to main content

Review Cursus

Alice

A Onederful Awareness; in één woord, WONDERFUL!!!!

Wat een cadeau!
Dit weekend staat op mijn tijdbalk, ik zal het me altijd herinneren en als ik er aan terug denk, voel ik wederom intense dankbaarheid.
Bevrijding, opluchting, inzichten en bovenal AWARENESS.... Het was een confronterend, emotioneel, verhelderend, verbazingwekkend, leerzaam weekend.

Na de eerste training, de Oneness Awakening, waren er al een aantal puzzelstukjes op hun plaats gevallen, nu ben ik dankzij jullie weer een stap verder met m'n puzzel. Het beeld wordt meer en meer zichtbaar....... Het laat zien wie ik ben. Steeds meer stukjes vallen op hun plaats en door deze training besef ik me dat ik alles in me heb om deze mooie puzzel compleet te maken. Vol energie, vertrouwen en enthousiasme ben ik onderweg!

Ook nu na een week is het nog steeds een stuk rustiger in m'n hoofd. Ik ben niet bang meer en ik realiseer me dat ik er nog niet ben, maar ik voel nu wel dat ik er ga komen.
AliceMet behulp van nicotinepleisters was ik een aantal weken voor de training gestopt met roken. Na de training heb ik de pleisters niet meer hoeven gebruiken.

Gilbert en Francoise nogmaals enorm bedankt voor dit Onederful weekend!!

Overtuigd?

Vul dan je gegevens in en start vandaag nog!

Vul je gegevens in en het komt vanzelf goed.

* Verplichte velden

Wie gingen je voor?