Skip to main content

Review Workshop

Ans Aarts

Door mee te doen aan de cursus, ik weet wat ik wil...., werd de aanraking met het onvermogen concreet te zijn erg duidelijk. Daar ik er naar kon kijken,zien, voelen,leeg zijn en ervaren; wat is dit?, werd het een open- ba-ring werd het meer duidelijk.

Met het zien dat met het <ik weet het niet> met het<zo leeg zijn>,met het<wanhoop>,met het<chaos>,met het <leeg hoofd er is niets>,met het<voelen>,met het <probleem>,met het <dat is zo>, met het<ik weet het echt niet>, met het <proberen>, gingen er vele dingen gebeuren. Keek door een vergrootglas naar de eerder genoemde dingen.

Wat een hoeveelheid en wat veel om te zien, voelen ervaren. Maar door dit alles kon er een mooi geheel te voorschijn; Ik Ans Aarts,sta in verbinding met mijn intuítie en inspiratie, ben behulpzaam en luister, deel en accepteer elk, een ieder in respect en eenheid van ieder al-om-vattendheid in ieders vrijheid.

Ongeveer een dag later kwam er tijdens de meditatie een "luikje" te voorschijn, waardoor  ik naar beneden kon dalen en waar ik eindelijk neer kom, kwam, in een me-zelf, een daar hoor ik.

Diep bij de basis van mijn ruggegraat. Daar ben ik , thuis,. Dat is mijn basis. Bij, met, in , me,zelf. Daar ben ik thuis en eindelijk; eigenlijk ben ik daar  en daar ben ik als een thuiskomen.
Dit alles geeft mij een aanzet tot meer ervaringen die zich aandienen.

Overtuigd?

Vul dan je gegevens in en start vandaag nog!

Vul je gegevens in en het komt vanzelf goed.

* Verplichte velden

Wie gingen je voor?