Skip to main content

Review Workshop

Berry

Jullie aanpak is anders

Ik twijfel niet. Geen moment.

Uit twijfel ontstaat niets.

Vanuit de TM (Transcendente Meditatie) weet ik dat meditatie je dichter bij je onderbewuste brengt. De link met jullie aanpak is dan gemakkelijk te maken. Bij de TM gebruik je een bepaalde mantra. Die spreekt niet echt je onderbewuste aan maar behoed je voor afleiding. Tenminste zo werkt dat bij mij.

Door die tekst van jullie spreek je direct je onderbewuste aan en probeer je de regie te voeren over het gedeelte wat onder het wateroppervlak ligt. Je onderliggende overtuigingen zijn niet altijd in balans met je bedachte overtuigingen.

Dat kwam er ook uit tijdens het testen van je overtuigingen. Jullie aanpak is anders dan dat ik in eerdere momenten heb ervaren maar ik pik hetgeen er uit wat bij mij past. 

Door deelname aan het programma weet ik ook meer van mijn achtergrond waarom ik hoge bloeddruk heb gekregen. Dat was ook weer een ontdekking. Afgelopen week was ik weer bij de ADHD-club en daar blijkt bijna iedereen hoge bloeddruk te hebben.  Ook een eyeopener. Pak je de onderbewuste spanning aan als ADHD-er, dan zakt de bloeddruk als van nature.

Alleen al door de oefeningen te doen sta je even stil bij de dingen die je aan wilt pakken. Als je dat in alle overtuiging doet dan kan het niet anders dan dat je je onderbewuste herprogrammeert. Je lichaam kan niet anders dan dat accepteren.

Wel heb ik de tekst iets veranderd zodat ik die beter kan integreren bij mezelf. Ik heb gezien dat bij mij de bloeddruk ook iets is gedaald.  Maar het moet iets van de lange termijn worden. 

Het komt goed.

Overtuigd?

Vul dan je gegevens in en start vandaag nog!

Vul je gegevens in en het komt vanzelf goed.

* Verplichte velden

Wie gingen je voor?