Skip to main content

Review Workshop

Fannie Coenen

Cruciale overtuigingen doorbroken

Ik heb de workshop Relaties als zeer waardevol en prettig ervaren. Nadat er een paar cruciale overtuigingen 'doorbroken' waren, heb ik me ook een paar dagen heel innerlijk krachtig gevoeld. Sindsdien is het trigger in, trigger uit. Het houdt niet op lijkt wel, gisteravond kreeg ik weer een mail van een boos iemand. Alles wat niet in de basis juist is wordt onderuit gehaald, in bezigheid, in vriendschap, in de familie. Ik ervaar het als zwaar en pittig, vandaar ook dat ik stil was op het front van antwoord geven op onderstaande mail.

Ik merk dat ik steeds preciezer en voelender dien te zijn (vaak ook ben) in mijn actie of re-actie, zo niet dan krijg ik een lawine van boosheid/triggers e.a. shit over me heen. Zo wel, dan krijg ik die lawine alsnog, maar word ìk vervolgens niet of veel minder hard geraakt, omdat de emoties die bij mij geraakt waren, al gevoeld zijn. Dan kan ik de boosheid beter zien als iets wat bij de ander hoort, zoiets.
Ik zie ook laatste tijd vaak ineens het denken, wat maar door en door gaat, en waar je gewoon naar kan kijken, er wordt nooit iets opgelost, er komt altijd weer iets nieuws wat dramatische en intriest of zielig of stom is. Ga ik erin mee, word ik opgeslokt, voel ik me ellendig. En ga ik er niet in mee, wordt het heel hardnekkig en nog hardnekkiger, en daarna is het stil. En vervolgens begint de volgende riedel. Is me nog nooit zo duidelijk geweest op één of andere manier.

Tussen Eric en mij is het sinds de workshop een stuk opener en er is iets (één of andere overtuiging of zo) weg, waardoor het veel meer en makkelijker stroomt, ik vraag makkelijker, praat makkelijker, en hij ook.

Overtuigd?

Vul dan je gegevens in en start vandaag nog!

Vul je gegevens in en het komt vanzelf goed.

* Verplichte velden

Wie gingen je voor?