Skip to main content

Review Cursus

Ine

‘Sorry voor de kaas.’

Ik lig ziek in bed, koorts en snipverkouden. Maar ik voel me licht en blij, dus het is helemaal goed.
Dank jullie wel voor de training. Ik vind jullie hele fijne mensen. Liefdevol, zorgvuldig en tegelijkertijd licht en onproblematisch. Fijn dat jullie zo gewoon mens zijn.
Het weekend heeft veel losgemaakt, aangeraakt en nieuwe inzichten gegeven. Het moet nog een beetje op zijn plek vallen, maar ik ben er blij mee. En ja, ik wil meer :0).
En sorry voor de kaas. Ik had zo n honger dat ik zonder nadenken het hele stuk heb opgegeten. Tja, zo vrij voelde ik me...

Aanvulling:

Inmiddels ben ik in Zweden (brrrrr). Ik geef graag feedback op de training.

Ik kwam om deekshagever te worden, heel simpel. Ja en een beetje naïef. Ik had dan ook behoorlijk wat weerstand om in een heel persoonlijk proces te komen. De eerste dag vond ik mede daarom pittig. Door jullie liefdevolle non problematische begeleiding voelde ik dat alles welkom was en kon ik me een beetje gaan ontspannen. Hierdoor kon ik me op zondag meer overgeven tot wat er gebeurde. En er gebeurde veel.

De thema s zijn voor mij niet nieuw maar op een diepere laag aangeraakt. Vooral het stuk m.b.t. in het reine komen met je ouders, vergeven is me erg bij gebleven. ook al kon ik niet ter plekke vergeven, ik merk dat ik er mee bezig ben, dat het in mij aan het werk is. Het was goed ook om naar mijn rol in het geheel te kijken. Hierdoor zie ik het hele plaatje.

Ik ben heel blij met de ervaring van door een emotie heen ademen. Dit is nieuw voor mij. Francoise ik vind jouw begeleiding hierbij heel zorgvuldig en prettig, vandaar dat ik graag een keer extra hiervoor kom.

Wat ik erg prettig vond in het geheel is de manier waarop jullie met het Goddelijke bezig zijn. Heel gewoon, luchtig, met veel humor. Hierdoor is het makkelijker om het als heel nabij te ervaren i.p.v. als iets "Heiligs" buiten jezelf. De manier waarop jullie begeleiden bij de oefeningen, aanwezig zijn, opmerkzaam en attent, heel fijn.

Wat van mij iets minder uitgebreid had gemogen is de inleiding, die vond ik erg lang. Ik ben een doener en leer door ervaren. De oefeningen die jullie deden waren perfect, maar kunnen wat mij betreft al ‘s ochtend gedaan worden, dan is het fijn om tussendoor weer wat informatie te krijgen zodat alles kan integreren.

Bij de het gedeelte van vergeven van de ouders lijkt het me goed om er van tevoren bij te vertellen dat iedereen is waar die is in zijn proces en dat je niet nu ter plekke moet vergeven als dat niet is waar je zit. Nu kwam dit voor mij een beetje als donderslag bij heldere hemel. Sowieso vraag ik me af of het voor dit soort processen niet meer tijd en reflectie vraagt. Vergeven doe je naar mijn idee aan het einde van een proces, nu had ik het gevoel dat we het proces over sloegen.

Ik heb het idee dat door de deeksha’s het behapbaar is. Wat mij betreft mag hiervoor meer ruimte in het programma. Vooral op zaterdag vond ik het erg veel. Ik zou t fijner vinden als hetzelfde program-ma over 3 dagen gespreid wordt. Iets later beginnen en wat meer pauzes zou fijn zijn.

Alles bij elkaar ben ik heel blij met het weekend. Alsof ik weer even uit mijn oude structuren ben geschud. Ik vond het laatste deel waarin we de initiatie kregen en elkaar deeksha gaven ontroerend, heel mooi.

Ik hoop dat jullie hier wat mee kunnen.

Dank jullie wel allebei, geweldig wat jullie uitdragen.

Overtuigd?

Vul dan je gegevens in en start vandaag nog!

Vul je gegevens in en het komt vanzelf goed.

* Verplichte velden

Wie gingen je voor?