Skip to main content

Review Cursus

Karolien

Het weekend was voor mij een geschenk. Het licht voelen, de meditaties en stil staan of in je relaties duiken, waren erg fijn om een keer tijd daarvoor te nemen. Ik wist altijd al wel wat ik mijn ouders had kwalijk genomen maar hun vergeven was heel bijzonder en ook het sorry zeggen voor mijn eigen recalcitrantie en vluchtgedrag. Hetzelfde was voor mijn de relatie met mijn kinderen. Bijna 2 jaar na de scheiding van hun vader, was er toch een gevoel dat ik hun voor een stukje in de steek heb gelaten. Ook al kon ik niet anders om mezelf te beschermen en mijn eigen kracht terug te vinden.

Mijn relatie met Gerrald is de afgelopen maanden veranderd van ik & mijn grote blije blonde man naar ik & mijn moeilijke relatie. Bij het proces met je huidige relatie had ik moeite om ons samen te visualiseren. Maar mijn intentie vorig weekend was erg visueel: ik met mijn beide kinderen die ik aan de hand vast hou lopen op het strand langs de waterlijn, richting licht en Gerrald met z’ n dochter Ava loopt naast me en samen zijn we verbonden, gevisualiseerd door oogcontact.

Na dit weekend zijn we maandag en gisteravond in een diep gesprek gegaan, over verwachtingen, gevoel en …
Vannacht heb ik hem losgelaten omdat ik nu niet (meer) aan Gerrald z’ n verwachtingen kan voldoen en door contact het alleen maar meer afstand en minder verbinding is.

Een zware, intense  week maar het voelt ook dat het zo had moeten zijn dat alles deze week samen komt.
Ik hoop dat we door elkaar los te laten en weer voelen wat onze eigen koers is en weer een beetje in balans zijn, weer kunnen verbinden en samen kunnen groeien, want ik hou veel van deze man.

De deeksha en meditatie helpen me hierbij om rustig te blijven, ook al stromen de tranen uit mijn lichaam.
Fijn om dit even met jullie te delen.

Ter evaluatie wil ik nog meegeven dat ik de opbouw, indeling van het weekend goed vind. Niet te zwaar. Na het weekend was ik wel een beetje verzadigd van verhalen over jullie leven, ervaringen ;) Ook al helpt het om het beter te begrijpen en het weekend goed te kunnen aansturen.

Jullie gaan heel fijn om met de reacties van de deelnemers. Laten niet toe dat 1 iemand alle aandacht vraagt of allerlei anekdotes verteld.

En als laatste had ik wat moeite met de grote hoeveelheid vleesaanbod bij de lunch. Vegetarisch zijn hoort bij de beoogde levenswijze, net zoals (bijna) geen alcohol drinken, gezond eten, sporten…

Overtuigd?

Vul dan je gegevens in en start vandaag nog!

Vul je gegevens in en het komt vanzelf goed.

* Verplichte velden

Wie gingen je voor?