Skip to main content

Review Cursus

Kim van Rens

‘Precies wat ik nodig heb in mijn burnout proces.’

Het weekend heeft me weer in contact gebracht met mezelf en het universum. Het gevoel dat ik al een tijdje kwijt was. Het heeft me weer herinnerd dat ik mag vragen om hulp en dat ik erop mag vertrouwen dat mijn ziel een groter plan heeft dan dat ik met mijn hoofd kan bedenken. Deze overgave brengt rust en ruimte. Precies wat ik nodig heb in mijn burnout proces.

In mijn gezin zie en ervaar ik dat we meer handelen uit liefde en onze spiegels razendsnel verduidelijken. Dat zorgt ook voor veel beweging. De kinderen vonden de foto's van Amma en Bhagavan erg interessant, even als de deeksha's.

Ik heb alle veiligheid ervaren om precies te doen wat nodig voor me was. Huilen, zuchten, stilzijn en schreeuwen. Wat geeft dat ruimte :)

Ik vind dat jullie het hele weekend perfect verzorgd hadden. Heb meteen de sotosoep thuis gemaakt ;)

Francoise, ik vind je contact met de mensen en met mij heel mooi veranderd. Zachter en heel vriendelijk. Mooi omdat te zien na elkaar een poosje minder te hebben meegemaakt.

Gilbert, ik heb naast je mooie woorden enorm genoten van je humor en gulle lach. Ik houd graag nog een keer je hand vast. Maar nu op weg naar awakening 😊

Overtuigd?

Vul dan je gegevens in en start vandaag nog!

Vul je gegevens in en het komt vanzelf goed.

* Verplichte velden

Wie gingen je voor?