Skip to main content

Review Workshop

Kirsten

'Ik vind dat iedereen deze workshop moet volgen'

Ik heb in oktober 2016 mijn grote liefde gevonden en hij vertelde mij op een avond dat hij diverse workshops, coaching gesprekken en meditatiesessies bij Gilbert en Francoise heeft gevolgd. Vol bewondering heb ik zitten luisteren naar zijn verhalen en ervaringen. Hij had zich net ingeschreven voor een nieuwe workshop: “Ontdek je levensdoel”. Ik las de omschrijving op de site en er schoten verschillende gedachten door mij heen: ‘DIT WIL IK OOK’ ‘MAAR HELP… IS HET NIET TE ZWEVERIG, ‘WIL IK WEL DOELEN’,  ‘IK GA’, ‘NEE TOCH NIET’, ‘IK BEN BANG’. Maar goed, ik ben ontzettend nieuwsgierig aangelegd dus stond op 28 januari 2017 om 09:10 uur met een beetje trillende handjes voor de deur want ik vond het toch allemaal wel spannend. Binnen 1 minuut was deze spanning weg want ik voelde me meteen thuis. De workshop begon…. 

Nu een paar dagen later kan ik terugkijken op een fantastisch, goed georganiseerde en indrukwekkende workshop welke onder zeer professionele en ervaren begeleiding plaatsgevonden heeft. Ik ben echt héél erg onder de indruk van het resultaat. Ik heb mijn kernkwaliteiten, mijn kernwaarden en mijn prioriteiten in kaart gebracht, doelen gesteld en zelfs mijn levensmissie geschreven, binnen 1 dag!!!  Ik was vooraf een beetje sceptisch, wat moet ik met een levensmissie? Maar nu ik hem heb, heb ik het gevoel dat ik richting heb gekregen in mijn leven, zowel privé als zakelijk. Ik leefde altijd heel erg met de dag en vond dat prima maar nu ik alles inzichtelijk heb gemaakt weet ik precies wat me te doen staat en dat geeft mij energie en zin om met mijn levensvisie aan de slag te gaan. Ik kan eigenlijk niet goed onder woorden brengen wat deze workshop met mij gedaan heeft. Het was heel pittig maar het resultaat is verbluffend! Ik ben manager van een afdeling en het kan soms weken duren voordat ik 1 doelstelling met hen heb beschreven en nu binnen 1 dag heb ik zoveel meer, echt ongelofelijk. Het is helemaal niet eng of moeilijk: het is fantastisch! En wat betreft de meditatie-momenten (waarvan ik dacht dat het zweverig zou zijn): Dit was helemaal niet eng, ondanks dat ik (nog) niet helemaal voelde wat de rest voelde was het wel een bijzondere ervaring.

Daarnaast heeft het me doen beseffen dat ik enorm trots mag zijn op mezelf want ik heb mijn leven goed op de rit en het gaat alleen nog maar beter worden met mijn nieuwe doelen en levensmissie.

Gilbert en Francoise, hartelijk dank voor deze onvergetelijke dag!

Overtuigd?

Vul dan je gegevens in en start vandaag nog!

Vul je gegevens in en het komt vanzelf goed.

* Verplichte velden

Wie gingen je voor?