Skip to main content

Review Workshop

Liesbeth

Heel erg bedankt voor de superleuke foto's en alle informatie, heel professioneel en goed gedaan.

Met een goed gevoel kijk ik terug op de workshop, ook al vond ik het best spannend. Ik heb echt het idee dat er iets veranderd is en dat dit mij ten goede komt. In de tussentijd heb ik ook een date gehad (ja op mijn leeftijd).

De man bleek een hoog functionerende autist zoals hij op het einde van de avond aangaf en heeft de hele avond alleen over zichzelf gepraat.

Hij was verder wel aardig maar ik voelde sterk dat ik gewoon het recht heb om ook in een relatie gezien te worden en dat het anders niet hoeft voor mij en heb geprobeerd netjes nee te zeggen.

Misschien herken ik nu ook wat makkelijker wat er speelt.
Verder ben ik vandaag ook bij een holistische en homeopathische arts geweest die mij een tijdje begeleid heeft, met name wat met hooggevoeligheid betreft en de het vit.B12 verhaal.

En hij zag dat het goed was :) , dat ik min of meer gelijk loop met hele wereld die herboren wordt en dat ik niet meer terug hoef te komen.
Tegelijk ben ik ineens bezig met de koop van een huisje, dat mij totaal in beslag neemt, maar dat goed aanvoelt en ik krijg er ook energie van.

Dus goed allemaal, intensief en druk.

Dit betekent wel dat ik de komende tijd even niet zal (kunnen) deelnemen aan nieuwe workshops of meditatie, vanwege tijd en misschien ook financiën.
Maar ik hoop over een aantal maanden weer eens mijn neus te mogen laten zien.

Ik wens jullie voor nu heel veel succes met alles wat jullie ondernemen en dank jullie wel voor nu voor alles wat jullie voor iedereen doen en vooral voor wie jullie zijn.
Je mag mijn verhaal wel plaatsen als je wilt maar liefst dan anoniem.

Lieve groet,

Overtuigd?

Vul dan je gegevens in en start vandaag nog!

Vul je gegevens in en het komt vanzelf goed.

* Verplichte velden

Wie gingen je voor?