Skip to main content

Review Cursus

Linda

Hoi Françoise en Gilbert!

Hoe is het met jullie? Met mij gaat het goed!
Er zijn in de afgelopen paar weken zoveel dingen gebeurd, dat ik steeds uitstelde jullie te mailen.  Maar dat heeft geen zin, want die gebeurtenissen gaan helemaal niet stoppen bedacht ik me deze week haha.
Er komen zowel veel leuke, als in eerste instantie minder leuke, gebeurtenissen op m'n pad nu, die ik echt als heel waardevolle lessen zie. Mijn map waarin ik schrijf, is daarom ook nooit ver van me verwijderd! 
Drie dagen na de Awareness is Johan overleden. Door alles wat ik het weekend geleerd heb, kon ik dit alles veel beter verwerken. Naast zijn overlijden, kwam er namelijk ook nog een woordenwisseling met zijn moeder, waar ik best wel even last van heb gehad. Ik heb echter alles gevoeld wat ik voelde, werd op een gegeven moment zelfs bang van mijn eigen gevoel van woede, en heb het daarna deels losgelaten. Er zitten nog wel wat deeltjes woede en onbegrip in me, maar ik ga daar regelmatig naartoe en werkelijk waar, ik voel me bevrijd als ik dat gedaan heb. 

Door het weekend accepteer ik mezelf echt zoveel meer. En houden van krijgt een andere betekenis..In de praktijk blijkt dat mijn hoofd me nog wel eens wil laten denken dat ik dat niet doe, maar dan kom ik alweer snel terug bij mezelf en voel ik me weer heerlijk. In het begin hoopte ik dat ik na het weekend alleen nog maar huppelend door het leven zou gaan..tja, zo werkt dat niet in de praktijk nu haha. Maar ik zie nu wel bij elke gebeurtenis en ontmoeting dat deze waardevol is en ik sta nu zoveel meer open voor het leven. Ik hou van het leven! 

In het weekend hebben we het ook even over liefde gehad en wat een ware liefdevolle relatie is. Ook hier krijg ik steeds meer begrip in. Ik begin liefde in mezelf te voelen en blijf daarbij. Ik ben gestopt met het continue zoeken naar waardering en bevestiging van anderen. Voorheen wilde ik zo graag bijzonder zijn voor iemand anders..nu ben ik bijzonder voor mezelf, omdat ik zo'n geweldig leuk mens ben haha! Ik mag er weer zijn van mezelf, net als anderen om me heen. Liefde voelen is niet afhankelijk van wat een ander voor mij voelt, ik kan eindelijk bij mijn eigen bron van liefde komen zonder daar iets voor terug te hoeven. Ook dit is vallen en opstaan hoor haha, kan het prachtig verwoorden, maar het blijft in de praktijk een geweldige doorloop van verschillende gevoelens en lessen. 

Ik weet niet zo goed wat zinvol is mbt het maken van die afspraak die nu nog open staat mbt de Awareness... Vind het altijd gezellig om langs te komen ! Ben weer aan het invullen en bedenken waar we het dan in godsnaam over moeten hebben, aangezien er zoveel gebeurt in zo'n korte tijd en het maar door blijft gaan.. Wel leuk hoor! 
Jullie hebben hier meer ervaring mee, dus hebben jullie suggesties? Weet niet of het prettig is om dit niet te lang na de Awareness te doen, of dat we dit toch zullen plannen nadat ik terug ben uit Bali (begin oktober)?
Nou, heeeeeeeeel veel liefs!!  
En ontzettend dankjewel voor alles wat jullie voor mij, maar zeker ook voor anderen betekenen..

Overtuigd?

Vul dan je gegevens in en start vandaag nog!

Vul je gegevens in en het komt vanzelf goed.

* Verplichte velden

Wie gingen je voor?