Skip to main content

Review Cursus

Marcel

Marcel op herhaling:

Omdat ik weet dat jullie gek zijn op ervaringen en inzichten die tijdens jullie wederom geweldig gegeven training beleefd zijn mail ik ze jullie even toe. Misschien heb ik er een aantal al verteld maar ik wil ze graag met jullie delen en ik weet niet of ik er mee kan wachten tot ik jullie weer spreek. (Dat weet ik wel dat kan dus blijkbaar niet.)

Tijdens het tweede proces over de relatie met de ouders op zaterdag heb ik mogen ervaren hoe het is om helemaal weg te zijn, of beter gezegd er niet meer te zijn tijdens een meditatie. Het gevoel is niet echt te beschrijven, het leek het meest op "wegvallen" terwijl ik helder ben. Ik ben wel eens vaker een heel eind "weg" geweest tijdens een meditatie maar dit leek een diepere ervaring of beleving.

Ik heb tijdens het relatie met kinderen proces mogen zien wat mijn relatie met kinderen in het algemeen is of misschien was, waarom die vaak moeilijk was en wat daar de oorzaak van is. Ik heb mezelf mogen vergeven dat ik kinderen een heel lange tijd in meerder of mindere tijd heb "genegeerd" ze waren er voor mij niet of ik keek en andere kant op als ze er wel waren. Ik heb ze pijn gedaan hierdoor. Ook dat heb ik mezelf kunnen vergeven. De hogere zelf van mijn neefje heeft me dit duidelijk gemaakt.

Ik heb mogen zien waarom tijdens een andere meditatie een keer Ghandi naar voren kwam als een of misschien wel de gids voor mij. Dit had te maken met zijn transformatie van zwart schaap naar wat hij uiteindelijk geworden is.

Ik heb gezien hoe ik zelf de ondergang van mijn laatste relatie in gang heb gezet door niet te praten, niet voor mezelf op te komen en veel te accepteren voor "de lieve vrede".. Ik heb weer beleefd hoe oneerlijk dat voor mezelf was maar ook voor mijn ex. Ook ben ik me er nu van bewust dat dit iets is waar ik blijkbaar bang voor ben of was en ik mezelf de kans moet geven dit wel of niet weer te doen in plaats van mezelf af te sluiten hiervoor.

Ik werd niet als de vorige keer, 3 jaar geleden, vol geraakt door het filmpje over kinderen die (na)doen wat ouderen doen, alleen weet ik zeker dat ik dit toen niet wilde beseffen, laat staan uitspreken.

Het is een hele lijst geworden, maar ben er blij mee om het op te kunnen schrijven, ik voel het  weer in mijn lijf nu ik het opschrijf.

Het was een geweldig weekend.

Hartegroet,

Overtuigd?

Vul dan je gegevens in en start vandaag nog!

Vul je gegevens in en het komt vanzelf goed.

* Verplichte velden

Wie gingen je voor?