Skip to main content

Review Cursus

Marcel

‘Ervaren dat er meer is dan je kunt zien of beredeneren.’

ONEderful Awareness, drie dagen in mijn leven die de ontwikkeling die ongeveer een jaar geleden  in gang gezet is door mijn ontmoeting met het Oneness fenomeen in een stroomversnelling hebben doen belanden.

Ervaren dat er meer is dan je kunt zien of beredeneren en te realiseren dat dit "meer" er is om je te helpen, begeleiden en ondersteunen maakt een wereld van verschil.  Het geeft een bepaalde rust in mijn dagelijkse doen en laten. Vertrouwen in dat wat er gebeurt niet voor niets is en een bepaalde reden heeft, geeft me vaak net een andere kijk op dingen die in eerste instantie niet leuk lijken of zijn.  

In de maand dat ik deelnam aan de ONEderful Awareness Training heb ik daarna ook een reis naar de Oneness University in India gemaakt en de opgedane ervaringen tijdens de training hebben me in de vier weken durende training handvaten gegeven om die deepening intens te beleven en te ervaren. Het gedeelte over de overtuigingen heeft me daarbij enorm geholpen vooral op de moeilijkere momenten.

In een warme veilige en vertrouwde omgeving geconfronteerd worden met jezelf en delen die je van jezelf niet (meer) kent hebben mij inzichten gegeven die zeer de moeite waard zijn gebleken, en me zeker verrijkt.

Overtuigd?

Vul dan je gegevens in en start vandaag nog!

Vul je gegevens in en het komt vanzelf goed.

* Verplichte velden

Wie gingen je voor?