Skip to main content

Review Cursus

Margriet

‘Een stap in de richting van mijn spirituele groei.’

Mezelf aanvaarden zoals ik ben. Ik dacht dat ik dit deed. Maar helaas het was een gedachte. In het diepst van mijn zijn wist ik dat dit niet het geval was omdat ik dan anders in het leven zou staan met minder beperkingen en meer mogelijkheden en vrijheid. Dat ik mag aanvaarden zoals ik ben, geeft me ook meer rust en vrede waardoor er meer vrijheid/ruimte voor in de plaats komt en dat voelt goed.

Het bewust worden van het spiegelen, wat er gaande is, levert me ook inzichten op en ik vind het af en toe zelfs komisch wat er dan gebeurt en moet er hartelijk om lachen.

Al deze mooie ervaringen wil ik proberen om verder te ontwikkelen zodat er beweging in blijft. Het loopt niet altijd rooskleurig af maar als ik achteraf inzie waarom het niet rooskleurig verliep, leer ik er ook weer van. Deze cursus is hiervoor een uitstekend middel.

Ik vind de cursus goed van opzet omdat er veel meditaties inzitten maar ook oefeningen [bewegen] en theorie. Ik vind dit een goede combinatie. De overtuigingen checken op de zondagmiddag heeft veel tijd gekost. Voor onze groep had dit meer ruimte mogen hebben maar m.i. is dit moeilijk in te schatten. De cursus vond ik leerzaam, vermoeiend, intensief en heel mooi om dit zo samen te mogen beleven. Er is hard gewerkt. Ik vond het in ieder geval geweldig en een stap in de richting van mijn spirituele groei.

Overtuigd?

Vul dan je gegevens in en start vandaag nog!

Vul je gegevens in en het komt vanzelf goed.

* Verplichte velden

Wie gingen je voor?