Skip to main content

Review Cursus

Peter

Met Liefde en plezier vertel ik jullie hoe ONEderful ik de Awareness heb ervaren en hoe het mijn leven heeft veranderd op meerdere gebieden!

Allereerst wil ik jullie een groot compliment maken voor hoe jullie deze verdiepingscursus hebben ingedeeld, opgebouwd en vormgegeven, inclusief syllabus en aanvullend materiaal; zeer sterk.

Daarnaast moet ik zeggen, had ik vooraf wat twijfels of alles wat jullie in de folder beloven, ook wel haalbaar zou zijn in 3 dagen; nou, da's absoluut het geval !
Aleer ik deze recensie schreef, heb ik bewust gewacht: eerst een drukke werkweek en daarna een rustige vakantieweek, om te zien of mijn nieuwe, stimulerende overtuigingen stand zouden houden.

Van tevoren was ik een stevige roker en hoewel ik dat noch vooraf, noch tijdens heb op geschreven, ben ik op 'n paar moeilijke momenten na, toch makkelijk gestopt, zonder chagrijnig of kwaad te worden; Geweldig! (gesteund door innerlijke rust en integriteit kon ik destructieve patronen loslaten en ervaarde ik stressvermindering)

Ook heb ik op het persoonlijke vlak enkele grote stappen gezet, m.n. op het gebied van zelfdiscipline en het houden van mezelf. (oplossingen voor persoonlijke uitdagingen)

Hoewel ik me besef dat ik nog ver van mijn persoonlijk meesterschap af ben en de strijd tegen mijn mind nog steeds verder gaat op sommige gebieden, maar ja zoals Nicolle al zei: "Had je anders verwacht dan?", herken ik dit veel sneller nu en kan ik er dus ook makkelijker afstand van nemen en verwerken.

Als je mij 't vraagt, vind ik het verplichte kost voor eenieder die de Awakening heeft gedaan en klaar is voor verdere stappen op zijn/haar weg van spirituele groei en zelfbewustzijn

Tot slot wil ik jullie allen Hartelijk danken: allereerst natuurlijk onze spirituele reisleiders Françoise en Gilbert, die deze fantastische spirituele ont-wikkelingsreis zeer Liefdevol, begripvol en duidelijk hebben geënsceneerd en natuurlijk ook mijn Lieve, warme en enthousiaste mede-cursisten Nicolle en Ans, door wie dit alles weer een waar feest voor mijn Hoger Bewustzijn en (on)bewuste geest is geweest !

Hartelijk dank en vele Hartelijke Groeten,

Overtuigd?

Vul dan je gegevens in en start vandaag nog!

Vul je gegevens in en het komt vanzelf goed.

* Verplichte velden

Wie gingen je voor?