Skip to main content

Review Meditaties

Rob

De meditatie-avond van afgelopen donderdag was voor mij een heftige avond maar tevens een cadeau.

Inzicht krijgen in wat de bedoeling is voor mij zelf, hoe te handelen of wat nu eigenlijk mijn taak of functioneren moet zijn. Dat stuurt mij weer verder in de goede richting.

Ik weet dat ik groei en zo voelt het ook. Maar daarbij weet ik ook, dat mijn huidige, persoonlijke situatie een geweldige blokkade vormt tegen die verdere groei. Dat zal tijd nodig hebben en ik hoop dat ik de kracht blijf houden om die tijd door te komen. Geweldige steun daarvoor ontvang ik nu al wel van een enkele persoon (mijn nichtje Alice, een heel bijzondere, geweldige fijne en sterk inlevende vrouw).

Tijdens de meditatie-avond en helemaal bij het ontvangen van de deeksha's heb ik ook van jullie heel veel steun en energie ontvangen. Françoise met name heeft een beerput van spanning en verdriet open getrokken zodat ik dat al iets kon ontladen. Ik weet dat die spanning er zit, want ik voel met mijn handen bij mijn lichaam, dat de energie niet verder stroomt dan vanaf mijn kruin tot mijn schouders. In dat gebied straalt de warmte tussen mijn hoofd en handen. Verder niet of nauwelijks. Alice zal mij daarbij gaan helpen, om dat te wijzigen. Hard nodig, want te lichamelijke klachten beginnen zich steeds meer te tonen. Ik moet "uit mijn hoofd zien te komen".

Ik wil jullie in ieder geval alvast bedanken voor de geweldige manier van reageren en steunen. Ik heb het vanaf de eerste keer met èn  bij jullie ervaren als een thuishaven waar ik mijzelf kan zijn, kan beginnen met ontspannen en kan laten gaan. Ik zal ongetwijfeld nog vaak komen mediteren. Voor de komende tijd weet ik niet of dat lukt. De moeilijkste periode voor mij zit er nu namelijk aan te komen. Ons huis is verkocht en daarvoor moeten wij tekenen. Nelleke en de meiden gaan samen ergens anders wonen. Daarnaast loopt op dit moment de scheidingsprocedure (waar ik helemaal niet achter sta maar niets aan kan wijzigen) waarvoor wij ook binnen enkele weken moeten tekenen. Ik heb geen werk meer en ben bezig met een bijstandsaanvraag. Als ik dat alles overleef, letterlijk en figuurlijk, dan weet ik dat ik kracht genoeg heb om verder te groeien.

Een stevige omhelzing en dikke zoen,

Overtuigd?

Vul dan je gegevens in en start vandaag nog!

Vul je gegevens in en het komt vanzelf goed.

* Verplichte velden

Wie gingen je voor?