Skip to main content

Workshops

Liefdevolle en Duurzame Relaties

Waarom deze eendaagse workshop?

Omdat we willen liefhebben met hart en ziel en ook graag willen dat er van ons gehouden wordt…onvoorwaardelijk.

Voor iedereen die een vaste relatie (gehad) heeft of een nieuwe wenst.

Liefdevolle en duurzame relaties

Veel mensen hebben of beginnen een relatie met de gedachte "wat brengt deze relatie mij? Krijg ik er evenveel uit als ik erin stop?” Velen proberen iets moois van hun relatie te maken terwijl anderen op zoek zijn naar de perfecte partner. Hierbij zijn we best bereid een stukje van onszelf weg te cijferen als we dat ene maar krijgen: liefde…onvoorwaardelijke liefde.

Onvoorwaardelijke liefde

Wij vinden het belangrijk om onvoorwaardelijke liefde te krijgen, maar eigenlijk zijn er zeer weinig mensen in staat om onvoorwaardelijke liefde te schenken. Wij zijn geneigd te ruilen, meestal onbewust. Als jij van mij houdt, houd ik van jou…

Maar de beste relaties kennen geen voorwaarden. De kennis die we hierover met je delen, stelt je in staat jezelf in een ander licht te zien, je bestaande relatie nog mooier te maken, misschien opnieuw te bezielen of een nieuwe relatie te beginnen.

Zeven bouwstenen

Je leert over de 7 kwaliteiten die een relatie versterken. De basis voor een duurzame relatie bestaat uit veel meer dan bijvoorbeeld communicatie, luisteren en affectie. Kennis van de 7 bouwstenen zorgt voor een diepe geluksbeleving samen met je (toekomstige) partner.

Lees hier de ervaringen

Hoogtepunt

Het hoogtepunt van de workshop is het Regeneratieproces. Dit proces opent je hart volledig en doorbreekt de weerstand om werkelijk te vergeven. Vergeving betekent dat je bereid bent  het pijnrestant - de resterende kwetsuren die we diep in ons dragen - op te lossen. Hierna leer je ruimte scheppen voor jezelf en je (nieuwe) partner. Een bevrijdende ervaring.

Verfrissende overtuigingen

In het derde en meest interactieve deel van de workshop ga je aan de slag met het ‘herschrijven’ van overtuigingen die je beperken in het ervaren van Liefdevolle en Duurzame Relaties. Je communiceert direct met je onbewuste geest en installeert 33 nieuwe verfrissende overtuigingen in je systeem. Je krijgt zogezegd nieuwe software op het gebied van Liefdevolle en Duurzame Relaties.

Levensthema’s

De eendaagse workshop Liefdevolle  relaties is de tweede uit de cyclus Levensthema’s, een serie van zes workshops. De overige titels zijn:

  • Overvloed en Rijkdom
  • Genezing en Gezondheid
  • Vergeving en Zelfbeeld
  • Werk en Welzijn
  • Ouderschap en Kinderen
     

In de workshops worden thema’s behandeld waar vrijwel ieder mens vroeg of laat mee te maken krijgt. Met de introductie van de cyclus Levensthema’s willen wij bijdragen aan een grotere bewustwording over het ingrijpende karakter van deze thema’s, zodat je in staat bent vorm en sturing te geven aan je eigen leven in plaats van achter de feiten aan te lopen. Wij dragen oplossingen aan hoe elk van de zes thema’s op een vloeiende en ongecompliceerde wijze in ieders leven geïntegreerd kan worden. Verbazingwekkend moeiteloos.

De workshops kennen geen specifieke volgorde en kunnen afzonderlijk gevolgd worden.

Wie gingen je voor?